Når frygten saboterer dig

I et univers, der består af energi ligesom os, kan vi manifestere hvad som helst ved at bringe vores egne svingninger på samme frekvens som vores mål. Det vil sige, at når din energi matcher det, du ønsker, så kan du tiltrække det ind i dit liv.

Det er faktisk meget simpelt, men der hvor det går galt og bliver svært, er, når din frygt maser sig på. En frygt-frekvens er nemlig ”lavere” end f.eks. en tillid- eller glæde-frekvens, og det betyder, at uanset om frygten er underbevidst eller ej, så saboterer den din energi med en uønsket frekvens.

Et typisk eksempel på det er, når vi vil have et job, fordi vi er bange for ikke at kunne betale vores regninger – så får vi enten ikke jobbet, eller vi får et dårligt og lavtlønnet job, som dræner os på alle måder.

Når du ønsker noget, så er det som regel noget positivt, du ønsker dig, det vil sige, at dit ønske har en ”høj vibration”. Sniger frygten sig så ind i billedet med sine saboterende ”lavere vibrationer”, så får du ikke det, du ønsker.

Derfor er du nødt til at gøre noget for at modvirke frygtens negative indflydelse – du er nødt til at styrke den positive frekvens. Det kan du gøre på mange måder, men første skridt er at blive bevidst om din frygt, og hvad den handler om.