Er numerologi spirituelt?

Dette spørgsmål møder jeg ofte. Der ligger selvfølgelig noget viden bag, men vores fødselsdag og navne består af tal, som hver har en energi. Vores numeroskop, altså vores fødselsdag regnet sammen med vores navne giver så forskellige talkombinationer, hvor man igen deler det op i øvre og nedre auratal, og venstre og højre auratal.

Vores grundtal, som er den dag vi er født, er grundstenen for at se hvem vi er. Så har vi hjertecenteret og Solarplexus, hjertecenteret er vores ydre, altså hvorpå omverdenen ser os, og Solar Plexus – vores indre.

Derudover har man Det Højere Selv, som udelukkende består af fødselsdato, måned og år, her kan man se hvilken person man har med at gøre, og som er vigtig at have med, når man laver et navneskifte.

Når man lægger tallene sammen og ser kombinationerne, kan man altså få et billede af personens barndom, hvad der ligger af positive og hårde energier, hvilke mønstre og udfordringer personen bliver ved at støde ind i, og derved læse meget om både fortid og fremtid. Tallene kan man ændre ved at lave et navneskifte, som løfter energierne, og fjerner de dårlige tal kombinationer.

Svaret er, JA, numerologi er også en del af det spirituelle univers med dens energier.