Er der noget på den anden side?

Jeg mistede min hund og bedste ven for 3 dage siden og gennemlever derfor en stor sorg lige nu. Jeg ville give alt for at få ham tilbage, og som rigtig mange andre mennesker, der har mistet en kær til døden, håber jeg inderligt på, at vi bliver genforenet ”på den anden side”.

Vi kan have en tro på, hvad der sker efter døden, men ingen af os ved det med 100 % sikkerhed, og i en tid med sorg kan vi opleve at blive udfordret på vores tro og komme til at tvivle: Får jeg ham nu at se igen? Er alt lukket og slukket med døden? Eller venter han på mig?

Heldigvis er der utallige beretninger om overnaturlige hændelser, som godt kunne tyde på, at der er mere efter døden. En uge efter min labrador døde for et par år siden, vågnede jeg ved at høre ham gø. Det pudsige er, at min lille hund også vågnede og reagerede på lyden. Det gav mig det håb, jeg havde brug for midt i sorgen.

Nu venter jeg på et tegn fra min elskede lille hund, som jeg savner helt enormt meget.