Aura

Er der tidspunkter, hvor du føler dig utilpas på overfyldte steder? Er der øjeblikke, hvor du føler, at dit rum bliver invaderet? Kun nogle mennesker kan komme så tæt på dig. Dette er en reaktion udløst af din aura.
Det er muligt, at en andens aura trænger sig på din.

Til tider føler du dig utryg i nærvær af en bestemt person. Når du træder ind i et rum, har du denne følelse af, at der er noget galt. Den menneskelige aura er et stærkt elektromagnetisk felt. Vi afgiver elektrisk energi og absorberer magnetisk energi.
Du kan mærke denne energikraft i et rum fyldt med mennesker, hvor forskellige energier, positive og negative, bliver udvekslet.

Auraen er en forlængelse af vores energier, det være sig stærk eller svag, retfærdig eller på anden måde, let og lys eller mat og tæt. Det er et bånd af energi, der omgiver os, en livsenergi, der kan fornemmes omkring alt levende, planter, træer, dyr, fugle og mennesker.

Der er syv lag af aura, men de mest tilgængelige for den menneskelige opfattelse er de første tre lag, der omgiver den menneskelige krop. Auras kan ses med vidåbne øjne, eller det kan også ses psykisk med lukkede øjne.